Biografi

Marit_sangopptredenDet var en gang…
Sang og musikk har alltid vært en stor del av meg, og jeg har sunget så lenge jeg kan huske…  Mine musikalske gener har jeg arvet fra både mors- og farssiden. Min oldefar, som kom fra Setersdalen, var omreisende trubadur og spilte ofte opp til dans på lokale tilstelninger i ulike bygdesamfunn. Han spilte både fiolin, trekkspill og gitar. Morfar var en dyktig pianospiller og fløytist, og flere andre av mine familiemedlemmer har store musikalske og kunstneriske talenter. 

4 år gammel startet jeg min sangkarriere hjemme på kjøkkenet i Bjørndalveien på Eidanger. Oppstilt på en brunbeiset kjøkkenkrakk holdt jeg konserter med mine aller nærmeste og noen gode naboer som publikum.

billedarkiv_7Korsang
5 år gammel ble jeg med i barnekor i Frikirken på Vestsiden i Porsgrunn. Senere har jeg sunget i en rekke andre kor  – både i, og utenfor Grenlandsområdet.

Revy
I 1995 startet jeg opp i Breviksrevyen – hvor jeg var med i 6 år. I 2018 var jeg heldig å få være med på deres 30 års jubileum. Årene med de dyktige aktørene i revygruppa har vært en spennende og lærerik periode. Gode minner fra revytiden har jeg mange av…

Eget firma
Med et ønske om å satse mer på musikalsk og kunstnerisk virksomhet – etablerte jeg eget firma “Ord og Toner” i 2004.

CD utgivelseKonsert Brevik
I 2007 spilte jeg inn min første CD hos Audiopol i Skien. CD’en heter “Litt av hvert” og inneholder 11 kjente og mindre kjente låter innen ulike genre.
Tusen takk til musikerne som har bidratt med flotte musikalske arrangementer; Espen Gjelstad Gundersen, Eyolf Dale, Gunnar Dale, Nils Henrik Mostraum, Stig Sjøstrøm, Frøydis Grorud, Hans Aaseth og Eirik Are Andersen.

Foto: PD

Konserter og sangoppdrag
De senere årene har jeg holdt sangoppdrag for bedrifter, næringsliv, lag/foreninger, jubileum, bryllup og andre private tilstelninger. Jeg har også vært med på å arrangere flere konserter rundt i Grenlandsregionen – deriblant julekonserter i gamle ærverdige Vestre Porsgrunn kirke. I 2016 var jeg så heldig å få med meg jazzsanger Torun Eriksen som gjesteartist på førjulskonserten. Flere dyktige Grenlandsmusikere har bidratt musikalsk på julekonsertene; Guttorm Guttormsen, Rune Klakegg, Nils Henrik Mostraum, Espen Gjelstad Gundersen og Henriette Lindstad Børven.