Marit – Ord og Toner

Marit_04

Marit Lindvig Stampe, lokal artist, født og oppvokst i Grenland. Jeg har også vært student i Frankrike og Oslo. I dag bor jeg med min familie ved vakre Eidangerfjorden i Porsgrunn kommune. I tillegg til å synge, jobber jeg som veileder i attføringsbedriften GREP Grenland AS.

Ord og Toner ble etablert i 2004. Gjennom mitt foretak formidler jeg musikalske og kunstneriske innslag til næringsliv, foreninger, bedrifter, organisasjoner og private tilstelninger i og utenfor Grenland.

Med mine bidrag er jeg opptatt av å skape stemningsfulle opplevelser og rom for refleksjon. Som et supplement til musikken, viser jeg ofte bilder som bidrar til å forsterke budskapet i sangene jeg synger. Å kunne bruke musikken som et middel til å bygge broer inn i møte med andre mennesker er givende.

Jeg samarbeider med flere profesjonelle musikere fra Grenlandsregionen, og booker inn band eller pianist – alt ettersom hva publikum ønsker seg.

Av type sanger jeg fremfører – kan være musikalske godbiter innen kategoriene; Pop, jazz, musikaler og vise.


“Bærer du en gammel drøm?
Kanskje en yr, ustyrlig drøm.
Helt fra den gang du var liten,
o
g ingen drøm for stor!
Gi den vinger, ikke vent!
Tidsnok kan det bli for sent.
Fly på vindens brede vinger –
der ørn og ravner bor”

Av: Hans Fredrik Jacobsen

Foto: Morten Bjerk